Home / Circuskunsten / Leg de mooiste herinneringen vast

 

dansvoorstelling kinderenEen dans-, zang- of circusvoorstelling kan heel veel indruk maken. Soms moet je er heel hard om lachen of wordt je zelfs een beetje verdrietig. Vaak ontdek je nieuwe dingen zoals een dans uit een vreemd land. Je vergeet soms al snel wat er ook alweer zo speciaal was aan die ene voorstelling, zeker als je vaker uitvoeringen bezoekt. Herinneringen haal je dan ook makkelijker op aan de hand van foto’s, video’s of een verslagje. Zo hou je een leuke souvenir over aan je uitstapjes.

Foto’s & video’s

Het vastleggen van een concert, dansvoorstelling of circusact kan met je smartphone of een kleine fotocamera. De meeste fotocamera’s kunnen net als je mobiel ook filmpjes maken. Let wel op dat je niet vergeet om de flits uit te zetten, dat kan afleiden zowel voor de mensen om je heen als voor de mensen of dieren die de act uitvoeren. Je filmpjes kun je delen op sociale media zoals Hyves of Facebook, maar ook op YouTube kun je filmpjes plaatsen. Je kunt ze zo makkelijk terugvinden en delen met je vrienden. Een mooie foto kun je afdrukken op canvas en op je kamer hangen. Ga je vaker naar voorstellingen en heb je hele mooie foto’s? Dan kun je er een fotoalbum van afdrukken. Handig om mee te nemen naar opa’s en oma’s!

Verhalenalbum

Het is niet altijd toegestaan om tijdens een voorstelling opnames te maken. Wil je dan toch je herinneringen veilig bewaren, schrijf dan een verslagje na afloop. Als je dit zo snel mogelijk doet weet je alle details vaak nog goed. verslag kun je opfleuren met foto’s uit het programmaboekje of met de entreetickets. Als je een aantal verslagen hebt verzameld kun je er een mooi album van (laten) maken.

Hoe leuk herinneringen ook zijn, vergeet vooral niet gewoon te genieten van de voorstelling!